top of page

Diari de Campanya (1)


Divendres passat a les 00.00 hores es va iniciar la campanya electoral per a les Municipals d'enguany que culminarà el diumenge 26 de maig (previ dia de reflexió) amb l'elecció del nou consistori.

A Canet s'han presentat 11 candidatures que signifiquen un mínim de 187 persones (suplents a banda) que s'han involucrat, amb noms i cognoms, a treballar pel poble des de diferents visions i ideologies. A totes elles desitjar-lis molts encerts durant aquesta campanya.

SOM CANET ens presentem per segona vegada a les Municipals. Som per tant, una força política jove, que va néixer de la suma de tres col·lectius (ICV, PODEM i persones independents) amb la inequívoca voluntat transformadora de treballar per Canet.

Ara fa quatre anys, les canetenques i canetencs ens van fer confiança per formar part del Consistori municipal amb una regidora, primer a l'oposició i des de finals de l'any 2016 al Govern Municipal ostentant la Regidoria de Participació Ciutadana, Igualtat i Noves Tecnologies. I ens vam incorporar al Govern sent molt conscients que érem prescindibles, que no érem necessaris per sumar majoria però ens hem acabat fent imprescindibles per orientar les polítiques municipals cap al benestar social i la igualtat. Durant aquest temps no hem pogut fer tot el què haguéssim volgut (és el què succeeix amb els governs de coalició. Cal negociar, transaccionar i acordar) però l'accent de SOM CANET el trobareu en la major inversió, menys deute públic, increment pressupostari en polítiques d'atenció a les persones, en programes d'igualtat, en el suport decidit a les entitats i en la corresponsabilització de les canetenques i els canetencs en els afers públics mitjançant els pressupostos participatius.

No ens amaguem de dir que som d'esquerres i ens sentim ben orgulloses i orgullosos de representar i defensar els ideals de llibertat, igualtat i fraternitat. I és sota aquests principis que hem orientat el nostre Programa Electoral i la Candidatura. Podíem haver fet una carta als Reis, és el més senzill i probablement en veureu més d'una, però no en sabem. Creiem en el rigor i en la feina ben feta i, per això, hem analitzat molt acuradament la realitat de Canet, hem aprofitat la nostra experiència a l'oposició i al Govern i, sobretot, hem parlat amb moltes persones per conèixer de primera ma necessitats i amb caminat molt pel poble.

El resultat? Un model de poble on tothom pugui viure i treballar dignament articulat en 4 prioritats clares, 27 objectius i 156 propostes concretes viables tècnicament i econòmica.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page