top of page

Revista Som Canet

Agraïment Moltissimes gràcies a tots els que ens vau venir a fer companyia i compartir una bona estona, també als que voliau i no vau poder. Agrair especialment a David Cid, coordinador nacional de ICV la seva assistencia, un plaer compartir taula amb ell, i la nostra número 1, la Raquel.

Gràcies a la Ana Caballero (Regidora de Mataró), a la Manoli Calero (Regidora de Vilassar de Mar), a los representants del PSC de Canet la Susana Gonzalez i en Gerard Vila, en Julio Romero, Emili Sánchez i l’Albert Martínez del PP de Canet. Gràcies de nou a tots i totes!!!. Toca seguir treballant, sumant i proposant.

Sessió informativa sobre els pressupostos participatius: comencen les votacions Dia 8 de maig

Sessió informativa Des del 8 i fins al 17 de maig, la ciutadania pot escollir les propostes que vol que s'executin aquest 2017 dins dels dos apartats, urbanisme i serveis. En total hi ha 20 propostes i se n'han de votar tres de cada una. Les urnes estaran a l'Ajuntament i a diferents punts de la població en dies i hores concrets.

En total, l'Ajuntament destina 200.000 euros en els projectes que triïn els ciutadans a través dels Pressupostos participatius. Aquest any, a diferència de l'any passat, s'han dividit en dos apartats: - Urbanisme / execució: un total de 150.000 euros que es destinaran a l'execució d'obres, equipaments, instal·lacions o via pública. Cada proposta no pot superar els 50.000 euros. - Serveis: es destinen 50.000 euros per millorar serveis o equipaments públics, o bé per crear-ne de nous. En aquest cas, les propostes no poden superar els 18.000 euros. Dilluns, 8 de maig, a les 18.30 hores a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits, tindrà lloc la sessió informativa sobre el desenvolupament de les votacions d'aquest procés.



Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page