top of page

S'incrementa el nombre de casos que s'atenen a través del Servei de Mediació Hipotecària del


A Canet de Mar s'han doblat nombre de casos atesos des del Servei de Mediació Hipotecària que ofereixen els Serveis Socials. Concretament s'han atès 43 casos de famílies que no podien fer front al pagament de la seva hipoteca o del seu lloguer. D'aquests 32 s'han resolt favorablement i estan pendents de trobar una solució pels 11 casos restants.


L'àrea de Benestar Social va decidir impulsar aquest servei contractant una advocada experta en mediació hipotecària tot veient que hi havia una necessitat fruit de la crisi econòmica. El servei es va posar en marxa al 2013 i des d'aleshores ha anat incrementant la seva atenció. Al 2013 va atendre 17 casos, al 2014 i al 2015, un total de 20, però aquest 2016 s'han doblat fins arribar als 43. Tal com ha explicat la regidora de Benestar Social, Àngels Isart, l'objectiu d'aquest servei és evitar els casos de desnonament i negociar amb propietaris el pagament del lloguer i amb els bancs, el de les hipoteques. Una negociació que, com ha reconegut la regidora, no resulta fàcil.

Isart ha fet incís en què cada cas és particular i cada família té uns condicionants i una situació concreta. En alguns casos es parla amb els bancs, en d'altres es donen ajuts econòmics, tot seguint els paràmetres que estableix la llei. Com bé déiem continuen oberts 11 expedients que s'estan tramitant per tal de trobar una solució per aquestes famílies.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page